Velg en side

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er virkelig glad for at du har klikket deg inn hit, og håper du finner det interessant å lese om mine tekster fra mitt liv. Jeg bestemte meg nemlig for å starte en blogg slik at jeg kunne dele litt historier fra mitt liv, men også tekster om min jobb.

Jeg bor i Oslo og stortrives her, spesielt fordi jeg har verdens beste jobb. Jeg jobber nemlig som komponist for videospill, noe som er den perfekte stillingen for meg ettersom jeg elsker både musikk og spill! Jeg har alltid interessert meg for musikk, men ønsket ikke en jobb som utøvende eller lærer. Så fant jeg ut at jeg kunne lage musikk for spill!

Komponist for videospill

Jobben min høres kanskje litt rar ut dersom du ikke har hørt om det før, men jeg er altså komponist for spill som brukes i ulike videospill. Et spill skal ikke bare ha flott design og grafikk, men må jo selvfølgelig ha et passende lydspor som setter stemning og engasjerer. Det er der jeg kommer inn i bildet!

Jeg har alltid likt å komponere ulike typer musikk, men det kan av og til være vanskelig å finne inspirasjon. Derfor har det å komponere for spill vist seg å være perfekt for meg. Jeg har et utgangspunkt i spillet, men fortsatt ganske fri tøyler til å gjøre som jeg vil. Jeg rett og slett elsker jobben min!

Hvorfor har jeg startet blogg?

I tillegg til å skrive musikk, har jeg alltid vært glad i å skrive generelt. Derfor tenkte jeg at det å starte en blogg kunne være en god idé, da jeg har en plass å samle alle mine tanker og tekster. Jeg ønsker å dele en blanding av historier fra mitt liv, samt mer informasjon rundt musikkkomponering og da spesielt for videospill.

Jeg håper du finner noe interessant på bloggen min, og kanskje til og med lærer noe. Uansett om du er like glad i videospill som meg, eller ikke kan så mye om det, tror jeg du kan lese mye gøy her. Jeg vil dele min kunnskap, og kanskje jeg inspirerer noen til å ta samme valg i karrieren som meg.